Zonder onze machines geen succesvolle beurs

Zonder onze machines  geen succesvolle beurs

 

“TBB weet mij te ontzorgen, 
het contact is goed en ze zijn flexibel. 
Voor mij de ideale partner voor het 
transport van onze Windshifters”


 


 


 

Nihot Recycling Technology B.V.
Wendy Wiedijk – marketing medewerker Nihot

 

Nihot Recycling Technology is een innovatieve marktleider voor de levering van afvalscheidingstechnologieën. Onze windshifters zijn wereldwijd een begrip in de markt op het gebied van kwaliteit, capaciteit én scheidingsrendement. Dat zijn flinke industriële machines die we op verschillende beurzen in Europa onder de aandacht brengen. Niet zomaar wat! Bovendien moeten machines daar altijd volgens een bepaald schema aankomen.

Zo moesten voor een beurs 3 afzonderlijke vrachtwagens naar München maar kwam alles perfect op schema aan. Logistiek een hele onderneming; je bent op de beurslocatie niet de enige die materiaal wil lossen. Daarbij ben je van meerdere partijen afhankelijk maar voor TBB is dat nooit een probleem. Ook niet als er op het laatste moment iets wijzigt dan kunnen we snel met ze schakelen. Vooral prettig als iets niet is ingeladen of last minute iets extra’s verstuurd moet worden. Een paar telefoontjes en voor je het weet is het onderweg.

Als ik erop moet kunnen vertrouwen dat mijn equipment op tijd aankomt dan schakel ik TBB Express in. Vanuit ervaring weet ik dat ze mij ontzorgen in dat soort hectische momenten. Daarbij is het contact is altijd goed en houden ze mij  op de hoogte over het transport. Voor mij de ideale samenwerking.

 

 

    Meer info over World Wide Express diensten?
    Ook een complexe zending te versturen? 
    Check hier of Mail jouw vraag info@tbbexpress.com

 

 

Suki – transportvoorbereider TBB

Bij dergelijke grote machinezendingen van Nihot is het de uitdaging om met verschillende partijen te schakelen. Niet alleen moeten we het transport plannen en de route voorbereiden; ook op de aankomstlocatie stemmen we met verschillende personen af. Veel geregel maar het geeft mij altijd weer een kik als het dan allemaal gelukt is.