Onze aanpak

Jouw voordeel

Bij TBB Express geloven we dat efficiëntie de sleutel is tot succesvol transport. Daarom is onze aanpak gericht op het maximaliseren van het gemak voor de klant.

 

Dat zit ‘m in ons unieke logistiek softwaresysteem Ship-It-Easy waar je als klant alle data rondom jouw zendingen overzichtelijk bij elkaar treft in jouw dashboard. Waar je meteen het aanbod van verschillende transport-aanbieders kunt vergelijken en zelf bepaalt welke carrier jouw zending uitvoert.

 

Dat zit ‘m zeker ook in het kostenvoordeel dat je daarbij krijgt. Door al onze transporten te bundelen profiteren we niet alleen van schaalvoordelen maar ook van een scherpe inkoopkracht. Je krijgt bij TBB altijd het beste tarief dat op dat moment beschikbaar is. Jouw succes is daarmee ook ons succes en daarom streven we er voortdurend naar om jouw transport te optimaliseren zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze service. We stellen voor sommige zendingen zelfs ons eigen TBB-account-nummer ter beschikking zoadat we altijd het voordeligste tarief kunnen bieden.

Onze historie

Expertise voor jou

Twee compagnons die samen in de grafische branche werkten en dagelijks met veel zendingen en spoed-drukwerk te maken hadden. Het geregel iedere dag van de verschillende soorten transport deed het idee ontstaan dat dat makkelijker moest kunnen. Zo ontstond in Almere het Transport Bemiddeling Bedrijf: TBB Express.

 

Vandaag, meer dan 25 jaar ervaring in de transportsector verder, is TBB Express een toonaangevend transportbedrijf dat vooruitloopt op marktontwikkelingen. Daar zijn de oprichters trouw aan gebleven: waar verbeteringen en kansen liggen zullen we dat niet nalaten. Niet alleen werd Ship-it-Easy ontwikkeld, inmiddels zijn ook de mogelijkheden tot het duurzaam verzenden toegevoegd aan onze portal. Als klant bepaal je zo zelf de CO2-compensatie die je wenst door te voeren.

 

Onze ervaring zetten we dagelijks in om transport zo efficiënt mogelijk regelen en onze klant hierbij te ontzorgen. De rompslomp eromheen, het papierwerk en het geregel van A naar B dat is onze core-business, daar hoef jij je niet mee bezig te houden.

 

Of het nu gaat om internationaal transport, palletzendingen of frequente pakketten die verstuurd moeten worden; met onze expertise en onze slimme aanpak weet TBB jouw transportbehoeften te koppelen aan Betrouwbaarheid, Efficiëntie en Gemak.

Jouw zending

24/7 - Zo geregeld

Bij TBB Express begrijpen we dat tijd van essentieel belang is in transport. Daarom staan we voor betrouwbaarheid en flexibiliteit in onze dienstverlening. Of je nu een dringende spoedlevering hebt of een complexe logistieke uitdaging tegenkomt, wij staan altijd klaar om jouw zending snel en efficiënt te regelen. Met ons ervaren team en ons uitgebreide netwerk aan partners kun je erop vertrouwen dat jouw goederen veilig en op tijd hun bestemming bereiken, elke keer weer. En gaat het een keer niet zoals verwacht, soms zijn ook wij afhankelijk van externe factoren, dan treden we snel met je in contact en zijn onze mensen altijd bereikbaar. Bij ons geen onnodige lijntjes; we staan in direct contact met onze klant. Zo is TBB als transportpartner een vast onderdeel in de succesvolle business van de klant.