Green is part of us

We maken onze ambitie waar

De groene kleur in ons logo is er niet voor niets; we care! 
We willen bijdragen om onze impact op het milieu te verminderen, juist op het gebied van transport. Zo hebben we inmiddels elektrische bestelbussen waarmee onze koeriers de zendingen ophalen en ondersteunen we lokale initiatieven die gericht zijn op een groenere toekomst voor ons allemaal. 

Green is part of us
Onze ambitie

Onze ambitie

Niet zeggen, maar doen

Lokaal

Waarom kiezen we specifiek voor lokale duurzaamheidsprojecten? 
Omdat we geloven dat verandering op lokaal niveau begint. We verminderen dus niet alleen onze eigen ecologische voetafdruk maar ondersteunen gemeenschappen om te helpen bewustzijn te creƫren. We richten ons op lokale projecten die ertoe doen.

 

Elektrisch transport
Een belangrijke rol in het milieuvriendelijker uitvoeren van onze koeriersritten is de keuze voor de opvallende Volkswagen ID-Buzz Cargo. Met deze volledig elektrische wagens bedienen we onze klanten op een duurzame en betrouwbare manier terwijl tegelijkertijd vergroenen.De wagen wordt CO2-neutraal geproduceerd en is welkom in alle steden van Europa.
Lees hier over de samenwerking tussen PON Logistics en TBB.

CO2 Compensatie

Een stap in de juiste richting

In Ship-it-Easy bepaal je per zending jouw gewenste CO2-compensatie. De compensatie wordt ook geregistreerd in het overzichtelijke systeem. Een unieke service in Nederland waarmee je bent voorbereid op een duurzame toekomst. Zo helpt TBB als koploper in de transport sector mee aan de ontwikkeling van groene logistieke oplossingen. Goed voor jou en voor onze planeet!

CO2 Compensatie
Samenwerken

Samenwerken

Voor een duurzamere toekomst

Bij TBB Express zijn we ervan overtuigd dat duurzaamheid een gedeelde verantwoordelijkheid is. Door samen te werken met lokale gemeenschappen en onze klanten de kans te geven hun betrokkenheid te tonen, streven we naar een groenere toekomst voor ons allemaal. Kies TBB Express voor al jouw verzendbehoeften en sluit je aan bij ons in de strijd voor een duurzamere planeet. Samen kunnen we het verschil maken.